Följ med på målarkurs till Nerja & inspireras på konstmuseum i Malaga. Är ni en grupp kan ni föreslå några datum.

Tänk färg och form istället för föreställande konst. På mina kurser målar och leker man med färger och former. Om det föreställer något eller inte spelar ingen roll. 

2019 i Nerja.

Alla kan måla!

Tid: 10-16

En 3-dagars målarkurs med glädje och inspiration. Tänk färg och form istället för föreställande konst. På mina kurser lär man sig inte att måla föreställande konst utan man lär sig leka med färger och former. Jag lär ut olika målningstekniker både med och utan pensel. Du blandar olika färgnyanser, målar med akvarellfärger, akrylfärger, diskmedel, salt, gafflar, plastfolie eller annat material för att få mönster och effekter i dina tavlor och teckningar. Allt på ett lekfullt och kravlöst sätt.

En dag åker vi till Malaga och blir inspirerad på guidad tur i Picasso Museét & Carmen Thyssen museét. Tid på egen hand för lunch.

"Från skönhetsdrottning till vinsamlare, Carmen Thyssens liv var lika färgstarkt som konsten som visas på museet som bär hennes namn. Här hittar du 230 verk från hennes privata kollektion. Mestadels dedikerad till 1800-talets spanska målare som Zurbaran och Romero Torres, temat är Andalusien. "

" Pablo Ruiz Picasso museum är Inrymt i det vackert restaurerade Palacio de Buenavista, visar tolv salar en permanent samling av målarens och skulptörens arbete från flera perioder. Dessutom visas här tillfälliga utställningar. Om man vill kan man lämna Picassos värld en stund och gå ner i källaren där du kan skåda antika romerska och feniciska väggar och ruiner som upptäcktes under restaurationen av palatset."

 Det krävs minst 4 deltagare för att kursen ska bli av.

Färg har en läkande kraft. Varje färg påverkar kroppen och sinnet. Du gör målarövningar för att försöka släppa värderingar kring fult, fint, rätt och fel. Du tittar bara på det du själv skapar och jämför dig inte med andra. Allt är din process och ditt unika skapande.

Pris: 3500 kr.  Anmälningsavgift 1500 kr betalas vid bokning av kursen och är bindande.

I priset ingår målarkurs, inträde till Picassomuseét, färger, papper, allt material till kursen, kaffe och te.

Lokal: Centralt i Nerja 

Du bokar och betalar din flygresa och ditt boende på egen hand. Lunch och mat betalar du själv.

Flyg med Norwegian, SAS, Ryan air till Malaga, därifrån avgår buss eller taxi till Nerja.

Ewalena Berg är kursledare

Kontakta gärna mig för mera information och bokning på telefonnr 0733-268213 eller via mejl ewalenaberg@live.se

Villkor för kurser

  • Anmälan är bindande och en anmälningsavgift erläggs, kursavgiften skall vara betald senast en månad före kursstart om ej annat anges.
  • Avbokning skall ske skriftligen. Efter avbokning erhåller du en bokningsbekräftelse
  • Vid senare avbokning än 7 dagar före kursstart gällande kurser i Spanien, återbetalas kursavgift endast mot uppvisande av läkarintyg, förutom anmälningsavgiften.
  • Vid avbokning senare än 24 timmar före kursdagen utgår hel kursavgift
  • Uteblir du från kursen utan att avboka utgår hel kursavgift
  • Du har rätt att sända någon annan i ditt ställe
  • Full återbetalning sker om kursen ställes in eller flyttas till annat datum
  • Full återbetalning om kursledare Ewalena Berg blir sjuk.
  • Mat och logi ingår ej i angivna priser (om så ej angives)

Målarkurs i Nerja 2015

Målarkurs i Nerja 2018

2 dagar målarkurs i Torrox aug 2018